fbpx

Visena er favorittløsningen for revisorer

Visena er utviklet sammen med den norske revisjonsbransjen, og er den løsningen som brukes av flest revisorer her i landet.

Revisjon handler om presisjon, kvalitet, systematikk, dokumentasjon og leveranser til rett tid. Visena gjør revisjonsvirksomheter bedre på alle disse områdene.

Sikrer lønnsomhet

Visena er en «multiløsning» som sikrer kvalitet og lønnsomhet.  Planlegging, budsjettering, timeføring og fakturering henger sammen, slik at hver medarbeider alltid har oversikt over kapasitet og lønnsomhet i sine prosjekter, mens lederen ser helheten.

Alt på ett sted

Revisorer som bruker Visena setter pris på å få samlet CRM, e-post, dokumentsenter og prosesshåndtering på ett sted. Dette gir en god overordnet oversikt for oppfølging av kundeporteføljen. Alle dokumenter kan lagres sikkert i Visena, koblet til kunde og raskt tilgjengelig.

Sparer tid

Vanlige oppgaver, som AML-sjekk, er bygget inn i Visena, og det bidrar til at brukerne sparer tid. Mange trekker også frem fordelen ved at Visena favner så mye at medarbeiderne ikke behøver å lære seg mange ulike systemer.

«Jeg er fristet til å si at Visena er hjertet i virksomheten»

Robert Gjelstenli, daglig leder i revisjonsselskapet Varder

Vil du vite mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere! Ta kontakt for en uforpliktende demo.

Prøv Visena i 14 dager

Prøv Visena