FAQ

Ofte stilte spørsmål

E-post:

Hvordan legger jeg inn fraværsmelding på e-post?

Gå til e-post, velg Innstillinger øverst til høyre og velg så Automatisk svar fra menyen. Her kan du legge inn en fraværsmelding som interne brukere ser, samt en som alle dine eksterne kontakter får.

Hvordan får jeg e-post på mobilen?

Innstillingene du behøver finner du ved å gå til innstillinger i mailen og velge IMAP. En forklaring på hvordan du legger det inn finner du for Iphone her og Android her.

Hvordan arkiverer jeg e-post?

Marker den eller de e-postene du ønsker og dra dem over til høyre side av vinduet. Slipp e-postene på person, for å arkivere på person, eller slipp dem på det prosjekt. Det er også mulig å åpne en arkiveringsdialogen  fra bunnen av nettleservinduet. Denne kan benyttes dersom du ønsker å arkivere på et annet firma, eller prosjekt enn det som tilhører kontakten.

Hvordan fungerer e-postsøk?

Du kan gjøre et enkelt søk ved å bruke søkeboksen øverst til venstre. Du søker da der du står. F.eks. innboks. For mer avansert søk kan du bruke søkeboksene nedenfor. Fyll inn firma, person og periode du ønsker å søke i. Bruk hurtigfilteret for å begrense på e-post fra stjernekontakter, kjente kontakter, ulest e-post, ikke utført, e-post med vedlegg og e-post med oppfølging.

Kan distribusjonslister ha fraværsmeldinger?

Du kan nå slå av og på fraværsmeldinger for distribusjonslister. Gå til Admin (tannhjulet), velg distribusjonslister under Brukere, trykk på distribusjonslisten du ønsker og huk av/på «Aktiver fraværsmeldinger».

Prøv Visena i 14 dager

Prøv Visena