Et komplett CRM-system

Med Visena får du alt du kan forvente av et CRM-verktøy. Siden de ansatte bruker løsningen hver dag, sikrer du at informasjonen alltid er oppdatert.

Oppdatert CRM – En naturlig del av arbeidsflyten

Visena er et verktøy alle ansatte bruker daglig til gjøremål som timeføring, e-post og fakturering. Dermed blir det å oppdatere kontaktinformasjon en naturlig del av arbeidsflyten.

Visuell fremstilling av salgsprosesser

I Visena får du salgsprosessen din visuelt fremstilt som en pipeline. Det gir god oversikt over status i ulike innsalg og sikrer riktig gjennomføring hver gang.

«Enkelheten er kanskje Visenas aller sterkeste side. Vi har benyttet løsningen i flere år, og vi er veldig godt fornøyde»

Robert Gjelstenli, Varder – Les hele intervjuet her.

Sømløst samspill med andre funksjoner

Det er i samspillet med de andre funksjonene i Visena at CRM-systemet virkelig kommer til sin rett, og forener dine forretningsprosesser på en god måte.

I e-postmodulen oppretter du enkelt nye kontakter, og knytter disse til kunder og prosjekter. Nøkkelopplysninger for nye virksomheter hentes automatisk fra Enhetsregisteret så registreringen er gjort på få sekunder. Kontaktene kan du så kalle inn til møter i det integrerte time- og kalenderføringsverktøyet.

Skriver du referater, tilbud eller andre dokumenter i Word, er Visenas CRM-verktøy på lag med deg. Velg mottaker og mal, så fletter Visena inn CRM-data direkte i Word-filen. Les mer om Visenas dokumentsenter.

Vil du vite mer?

La oss vise deg hvordan ledende bedrifter innenfor din bransje jobber smartere! Ta kontakt for en uforpliktende demo.

Prøv Visena i 14 dager

Prøv Visena